Υψηλή Αισθητική & Ποιότητα

Τα καινοτόμα βινυλικά πατώματα RVT (Rigid Vinyl Tile) αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κόσμο των πατωμάτων. Σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα του βινυλίου και τη στιβαρότητα ενός ακρυλικού πυρήνα,τα πατώματα προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και εύκολη εγκατάσταση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ RVT ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

Πλεονέκτημα των δαπέδων Floorify RVT είναι η εύκολη εγκατάστασή τους. Οι πλάκες τους συνδέονται μεταξύ τους με σύστημα κλιπ, κάνοντας την τοποθέτησή τους γρήγορη και αποτελεσματική.

Επιπλέον, τα RVT είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό και την υγρασία, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε χώρο, ακόμα και για μπάνια ή κουζίνες. Επίσης, προσφέρουν καλή αντοχή στη φθορά και την τριβή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα χωρίς να χάνουν την αισθητική τους.

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των RVT είναι η ευελιξία τους σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό. Αναπαριστούν διάφορα υλικά, όπως ξύλο, πέτρα, μάρμαρο και ψαροκόκκαλο με ρεαλιστικές λεπτομέρειες που κάνουν δύσκολο το να διακρίνει κανείς τη διαφορά από τα πραγματικά υλικά.

Τα RVT αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κορυφαία ανθεκτικότητα, εύκολη εγκατάσταση και εντυπωσιακή αισθητική στα πατώματα τους.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FLOORIFY

ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Με την νέας τεχνολογίας κατά των λεκέδων προστατευτική διπλή επίστρωση από PU και τον υψηλών αντοχών ηχοαπορροφητικό πυρήνα από PVC και Limestone, τα δάπεδα Floorify είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε κραδασμούς και λεκέδες.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Με μηδενική απορροφητικότητα το δάπεδο Floorify είναι απόλυτα αδιάβροχο αφού κατασκευάζεται από 100% συνθετικό υλικό σε αντίθεση με τα προϊόντα που βασίζονται σε ίνες ξύλου (παρκέ,laminate) επομένως δεν μπορεί να διογκωθεί όταν έρχεται σε επαφή με το νερό και δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για πρόωρη φθορά.

ΑΝΕΤΟ-ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ

Ο έξυπνος συνδυασμός του ηχοαπορροφητικού δαπέδου Floorify και του υποστρώματος Comfort έχει ως αποτέλεσμα ένα ζεστό και άνετο δάπεδο που απορροφά περισσότερα από 20 ντεσιμπέλ, σε αντίθεση με το laminate που μπορεί να δημιουργήσει εφέ τυμπάνου. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή γαλήνης και ησυχίας.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Τα δάπεδα Floorify είναι το τέλειο δάπεδο ανακαίνισης. Είναι λεπτό, δυνατό και μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χωρίς προετοιμασία. Ναι, ακόμα και πάνω από αυτά τα άσχημα παλιά πλακάκια. Χωρίς κατεδάφιση, χωρίς σκόνη και χωρίς ταλαιπωρία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FLOORIFY

ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ευρύ φάσμα χρωμάτων και επιφανειών

Φυσική , μάτ εμφάνιση και αίσθηση

Λεπτές ραβδώσεις

ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

Ολοκληρωμένη συλλογή

Σανίδες XL και μεγάλα πλακάκια

Ψαροκόκκαλο που τραβάει τα βλέμματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Τσεκουλαδούρες και προφίλ στο ίδιο χρώμα

Σανίδες και πλακάκια που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους

20x20m χωρίς αρμούς

ΕΡΓΑ

Ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel, Πρωταρά

#F002 – Butter Crisps

Ξενοδοχείο Navarria Blue Hotel, Λεμεσός

#F014 – Sea Salt

Ιδιωτικά γραφεία στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσο

#F030 – Pebble Beach

Conference office στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό

#F030 – Pebble Beach

Ιδιωτικό γραφείο, Λεμεσός

Scroll to Top