Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία A. Epiphaniou Industries Ltd είναι μία οικογενειακη επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1972 στην Αμμόχωστο από τον Ανδρέα Επιφανίου. Αρχικά, η εταιρεία ξεκίνησε ως εργοστάσιο Αναλωσίμων Συγκόλλησης, υπό την άδεια της Oerlikon (Ελβετία), με εξειδίκευση στην παραγωγή ηλεκτροδίων συγκόλλησης, συρμάτων ημιαυτόματης συγκόλλησης MIG/MAG και ράβδων συγκόλλησης αερίου. Σήμερα, τα αναλώσιμα συγκόλλησης φέρουν την επωνυμία INTERWELD με την τεχνική συνεργασία της Soudometal Belgium (Όμιλος Bohler), εταιρεία η οποία είναι γνωστή και χαίρει εμπιστοσύνης τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. 
 

Οι πελάτες μας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, μας έχουν εμπιστευτεί για την κάλυψη των αναγκών τους σε αναλώσιμα συγκόλλησης χάρη στην ποιότητα, τη συνεπή παράδοση, την ευελιξία και την πλήρη ικανοποίηση που προσφέρουμε στον πελάτη. Μέχρι και σήμερα, η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Ελλάδας, της Αιγύπτου, του Λιβάνου και της Ιορδανίας.

 

Ως λογική εξέλιξη της δραστηριότητάς της, η εταιρεία A. Epiphaniou Industries Ltd σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να είναι, ο πρώτος πάροχος βασικών λύσεων στη Βιομηχανία Συγκόλλησης στην Κύπρο ο οποίος, εκτός από ένα πλήρες φάσμα αναλώσιμων συγκόλλησης, προσφέρει επίσης και μια ολοκληρωμένη ποικιλία από μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα πλάσματος, πριονοκορδέλες και ηλεκτρικά εργαλεία. Η επιλογή των κατασκευαστών μας αντικατοπτρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας, γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι αντιπρόσωποι διαφόρων εμπορικών σημάτων όπως των Fronius (Αυστρία), Fein (Γερμανία), Hypertherm (ΗΠΑ), Soyer (Γερμανία) και Bomar (Τσεχία). Η εμπιστοσύνη των διεθνών αυτών συνεργασιών πιστοποιεί την προσήλωση μας στην ποιότητα καθώς και την διατήρηση των υψηλών προδιαγραφούν οι οποίες διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας.

Με την πάροδο του χρόνου, η A. Epiphaniou Industries Ltd κατάφερε με επιτυχία να εισέλθει στην αγορά κατασκευαστικών υλικών, προσφέροντας προϊόντα όπως καλύμματα και πλαίσια φρεατίων, συρμάτινα προϊόντα, υλικά ανακαίνισης και βιομηχανικά χρώματα, καθιστώντας την εταιρεία ως μία από τις μεγαλύτερες στο νησί, στις κατηγορίες προϊόντων στις οποίες ειδικεύεται. Η εταιρεία μας είναι, επίσης, μία από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που ειδικεύεται στη διανομή Ατομικού Προστατευτικού Εξοπλισμού και παραμένει κορυφαία στον συγκεκριμένο τομέα. Τα προϊόντα Ατομικού Προστατευτικού Εξοπλισμού που προσφέρουμε προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές από την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία κ.λπ. (Sperian [Γαλλία] και JSP [Ηνωμένο Βασίλειο]). Η πορεία της Εταιρείας είναι εντυπωσιακά ανοδική με ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Σήμερα, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο ώστε να χαρακτηρίζεται δικαίως ανάμεσα στους σημαντικότερους εκπροσώπους του τομέα στην Κυπριακή αγορά.

Πρωταρχικός στόχος της η A. Epiphaniou Industries Ltd είναι η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών σε σχέση με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και η προσθήκη νέων, καινοτόμων προϊόντων για κάλυψη των αναγκών της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Scroll to Top