ΜΠΟΓΙΕΣ & ΠΑΤΩΜΑΤΑ

New Line 4

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η εταιρία A. Epiphaniou Paint and Floors προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και λύσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με μια πλούσια επιλογή από χάρτες χρωμάτων και επί παραγγελία λύσεις τοίχου και δαπέδου, η εταιρεία συνδυάζει την ποιότητα με την καινοτομία, προσφέροντας πρακτικές και μοναδικές λύσεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση και την ανακαίνιση. Είμαστε επίσης οι αποκλειστικοί Κύπριοι διανομείς παγκοσμίως γνωστών εμπορικών σημάτων και προϊόντων, τα οποία μας εμπιστεύτηκαν διαχρονικά με τη διανομή των εμπορικών σημάτων τους στην Κύπρο.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τοίχων, βιομηχανικών χρωμάτων, χρωμάτων εποξειδικού δαπέδου και χρωμάτων πρόληψης πυρκαγιάς για μέταλλα. Ταυτόχρονα, εξειδικεύεται στη διακοσμητική τσιμεντοκονία για δάπεδα και τοίχους, ένα καινοτόμο και ευέλικτο προϊόν, το οποίο επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μια εξειδικευμένη τεχνική, η οποία παρέχει ένα μοναδικό χαρακτήρα εσωτερικού σχεδιασμού στον χώρο σας.

Στο Showroom του Ομίλου στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα μας.